DIANALUND
Nærradiofoni på Filadelfia

Nu bliver programmet Nærradiofonien optaget på Fialdelfia sendt på DR1

Kan du huske at der var lokalradio i Dianalund for en dag tilbage i foråret? Nu kommer tv-programmet “Nærradiofonien” der blev optaget til, i forbindelse med besøget på Filadelfia. Programmet bliver sendt tirsdag den 15. august kl. 20 på DR1 med det to tv-værter Mads Steffensen og Jakob Riising.

Læs også: Lokalradio fra Filadelfia

Hyperlokal ønskekanal

“Vi mennesker kan let komme til at sætte hinanden i bås og fokusere på forskelle frem for ligheder. Mads og Jakob åbner med vores hyperlokale ønskekanal døren til ellers lukkede miljøer – og mikrofonen for nære, rørende og sjove historier, som vi alle kan spejle os i, og som virkelig giver noget at tygge på,” siger redaktør på DR1 Dorthe Thirstrup. Den rullende radiostation var camperet to dage på Filadelfia.

Nærradiofonien har også besøgt Hellebro – et opholdssted for unge hjemløse, Rigshospitalet, Å-festivalen – en kristen festival og NFJ, der er en naturistcampingplads.

 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed