DIANALUND

Lokalhistorisk Forening for tidligere Dianalund Kommune udgiver bogserie om nedlagte skoler

Lokalhistorisk Forening for tidligere Dianalund Kommune er i gang med at udgive en serie af bøger om de nedlagte skoler i området. Den første bog i serien, som handler om Karsholte Forskole, Niløse Ny Skole, Täderup Skole, Brandstrup Skole, Fru Krauses Skole og Täderup Husflidsskole, er netop blevet sendt ud til medlemmerne sammen med en indkaldelse til den årlige generalforsamling.

I de kommende år vil foreningen udgive bøger om de resterende 11 skoler, der har været i området. Serien vil afsluttes med bøger om de to nuværende skoler: Ruds Vedby Skole og Holbergskolen.

Alle bøgerne i serien er gratis for medlemmer af foreningen. Alle andre får mulighed for at købe bøgerne.

Bliv medlem af foreningen

Hvis du er interesseret i at modtage de gratis bøger i serien om nedlagte skoler, kan du blive medlem af Lokalhistorisk Forening for tidligere Dianalund Kommune. Medlemskab koster 150 kr for enkeltmedlem, 200 kr for par, 500 kr. for foreninger om året. Som medlem får du også:

Se her hvordan du bliver medlem: https://gammeldianalund.dk/forening/medlemskab.html

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed