DIANALUND

Politiet i Sydsjælland og Lolland-Falster sætter fokus på forebyggelse og tryghed

I et nyhedsbrev fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi præsenteres en række indsatser og tiltag, der har fokus på at forebygge kriminalitet og øge trygheden i lokalsamfundet.

Ungdomskriminalitet er et område, der prioriteres højt af politikredsen. I tæt samarbejde med skoler, kommuner og andre lokale aktører arbejder politiet målrettet for at forhindre unge i at begå kriminalitet. SSP-samarbejdet spiller en central rolle i denne indsats, og tilbyder bl.a. undervisning på skolerne om emner som flertalsmisforståelser og digital adfærd.

For unge, der har begået kriminalitet, tilbyder Ungdomskriminalitetsnævnet (UKN) hjælp til at komme tilbage på rette spor. Med individuelle planer og støtte kan UKN hjælpe de unge med at finde en positiv retning i livet.

Udover fokus på ungdomskriminalitet præsenterer nyhedsbrevet også eksempler på succesfulde indsatser mod uro på biblioteket og utryghedsskabende adfærd af unge.

Samarbejde med lokalsamfundet er afgørende for at skabe et trygt og sikkert lokalsamfund.

Politiet opfordrer derfor Tryghedsnetværket til at kontakte lokalbetjentene for at drøfte problemstillinger eller informere om lokale initiativer.

Flere gode nyheder kan også findes i nyhedsbrevet.

Antallet af indbrud i privat beboelse er faldet drastisk til et historisk lavt niveau. Læs hele nyhedsbrevet her: DIAlogen Februar 2024

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed