DIANALUND
Nærradiofoni på Filadelfia

Lokalradio fra Filadelfia

“Nærradiofonien” er ankommet til Filadelfia hvor værterne Jacob Riising og Mads Steffensen, byder indenfor til en snak om Epilepsi, med både patienter, pårørende og læger. Det har altid været og er stadig lidt et en tabuiseret sygdom, og det vil de to værter prøve at råde bod på med samtaler og oplysning dagene igennem.

Samtidig bliver lokalradioen optaget til et tv-program som bliver sendt på DR til efteråret, som vil forsøge at belyse nogle af de særlige steder i Danmark, hvor der er en stemning af at være et samfund i samfundet.

Nærradiofoniens campingvogn med kig mod Filadelfias kirke

Nærradiofoniens campingvogn med kig mod Filadelfias kirke

Der er lokalradio på fm 88,2

Du kan stadig nå at høre med på fm 88,2, i små blokke både i aften og i morgen. Nogle af blokkene vil der kun være musik, andre vil der være samtaler med gæster. Det kan også være udtalelser fra forbipasserende i den “Gyldne Mikrofon” der også er opstillet, hvis man synes man har noget man gerne vil sige. Det må gerne være seriøst men også bare en vittighed, fortæller Rikke Detlefsen, producent på optagelserne.

Der er stadig til i morgen med, da de to værter og hele holdet overnatter i deres medbragte campingvogne på Filadelfia.

Her hele opstillingen mod Lindebo. Man er meget velkommen til at kigge forbi.

Her hele opstillingen mod Lindebo. Man er meget velkommen til at kigge forbi.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed