DIANALUND

Filadelfias administrerende direktør Jens-Otto Skovgaard Jeppesen går på pension

Det er en kapacitet og markant profil, som stopper som administrerende direktør for Filadelfia. Efter 12 år, har Jens-Otto Skovgaard Jeppesen meddelt bestyrelsen, at han ønsker at gå pension, når der er fundet en afløser.

– Jens-Otto har med hjertet gjort en kæmpe indsats for Filadelfia. Han har på mange måder medvirket til modernisering og fornyelse, hvor også forskning har fået en central plads i at udvikle Filadelfias indsats for mennesker med epilepsi og hjerneskader, siger formand for bestyrelsen, Leif Vestergaard Pedersen.

Fik vendt et Filadelfia i krise

Jens-Otto begyndte som adm. direktør, da Filadelfia var i økonomisk krise og lukningstruet. Den kurs fik han rettet op på med sans for samarbejde og gennemsigtighed. Med sine evner til at analysere, skabe overblik og holde fast i strategisk ledelse, blev Epilepsihospitalet moderniseret og effektiviseret til gavn for både patienter og samarbejdspartnere.

Administrerende direktør Jens-Otto Skovgaard Jeppesen

Jens-Otto har udviklet samarbejdet med stat, regioner og kommuner og håndteret Filadelfias sociale område med døgn- og dagtilbud til borgere med epilepsi og erhvervet hjerneskade. Den tætte tilknytning til Epilepsihospitalet sikrer beboerne tryghed og udvikling af funktioner..

– Der er grund til at takke Jens-Otto for at have ledet hele organisationen gennem en vanskelig tid efter kommunalreformen, hvor grundlaget for Filadelfia var usikkert, samtidig vil bestyrelsen gerne takke Jens-Otto, for hans store indsats, og for at give bestyrelsen god mulighed for at finde den afløser, der skal gennemføre og videreføre nye visionære ambitioner for et moderne Filadelfia, fastslår Leif Vestergaard Pedersen.

Jens-Otto Skovgaard Jeppsen er cand. rer. soc. og tidligere adm. direktør på Odense Universitetshospital & Svendborg Sygehus, vicedirektør i Region Syddanmark, medlem af Fyns Amts direktion, vicedirektør Fyns Amt, kontorchef Odense Kommune og forskning i sundhedsøkonomi, Odense Universitet. Han er medlem af udvalg og bestyrelser indenfor sygehusområdet, offentlig-privat udvikling og innovation.

Bestyrelsen har igangsat arbejdet med at rekruttere en ny administrerende direktør, som forventes at kunne tiltræde til sommer.

Lidt om Filadelfia
Med 6000 ambulante patienter og 1350 indlæggelser årligt har Filadelfias forskning et særligt grundlag for at udvikle og forske til gavn for patienterne. Hvert år publicerer Filadelfia ca. 65 forskningsartikler i nationale og internationale videnskabelige tidsskrifter. Filadelfia har 800 medarbejdere og er en non-profit selvejende organisation med selvstændig bestyrelse. 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed