DIANALUND

Om dianalund.dk, baggrund og kontakt

Dianalund.dk er drevet af DUR – Dianalund Udviklings Råd – et udviklingsråd der blandt andet har til formål at udbrede kendskabet til Dianalund og arbejde for at sikre Dianalunds fortsatte udvikling.

Den daglige drift af hjemmesiden varetages af Jacob Thygesen.
Har du ris, ros, undren så skriv endelig på webmaster@dianalund.dk

Baggrund

Hjemmesiden med sit nuværende navn gik i luften 1. februar 2012, efter at den daværende borgerforening overtog navnet dianalund.dk fra Sorø kommune, der havde overtaget det fra den tidligere Dianalund kommune. Der er jævnligt sket fornyelser og forbedringer af hjemmesiden, senest i ultimo 2016 hvor siden har fået et visuelt løft. Og nu igen 1. december 2023, hvor DUR er blevet en mere integreret del af siden og hvor det at blive medlem af DUR, både er blevet mere fremtrædent og mere enkelt.

Vil du sætte dit præg på Dianalund.dk?

Dianalund Udviklingsråd indbyder alle brugere til en dialog om nye tiltag på portalen: Hvad er godt og hvad kan gøres bedre?

Hjemmesiden samler alle foreninger, virksomheder og forretninger i 4293-området. Dianalund.dk er således en mellemting mellem en vejviser, en avis og en opslagstavle.

Portalens idé er samarbejde; samarbejde mellem alle aktører i 4293-området, men ideen er også, at gøre det let for folk, at finde hinanden og finde sin forretning og forening. Samtidig bringes jævnligt nyheder fra området samt gamle og nye fotos foruden meget andet.

Du kan i øvrigt også læse om Dianalund’s historie lige her: Dianalund’s historie

Kontakt os

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed