DIANALUND

Orientering fra DUR

DURs bestyrelse har på mødet den 20. marts 2017 blandt andet haft nedenstående emner til debat ifølge referat, som kan læses her i sin fulde længde.

Kunstgræsbanen

Status på kunstgræsbanen er at der er møde igen torsdag den 23. marts, og der berettes om stor optimisme omkring at nå i mål med projektet.

Aktivitetsområdet

Dianalund Børne og Ungdomskultur, der arbejder på at få etableret et nyt stort aktivitetsområde omkring Borgerhuset, samarbejder med Motionsgruppen om hvilke redskaber der skal sættes op således der ikke bliver gjort noget dobbelt. Samtidig er der kontakt med kommunen og politiker om revurdering af området.

Sammenhæng med Dianalund Centret

Der arbejdes med en løsning på, hvilken belægning der kan benyttes hen over vejen mellem borgerhuset og centret. Der afventes de sidste tegninger og priser på de forskellige delprojekter.

Møde med Sons Of Odin

Louise Sjøberg (formand for DUR) og Henrik Henriksen (medlem af DUR’s bestyrelse), havde møde med repræsentanter fra Dianalund Borgerværn og Sons Of Odin. Du kan læse referatet her. Der tages kontakt til SSP Sorø, som efterfølgende vil have den videre kontakt til den nye gruppe.

Torveløb

Husk der igen i år arrangeres Torveløb hvor der foreløbig stiller 3 fra løbeklubben og DUR stiller med Louise og Martin fra Puls Fitness.

Du er meget  velkommen til at komme med bemærkninger og indlæg til næste bestyrelsesmøde den 18. april på mail til Louise Sjøberg formand@dianalund.dk

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed