DIANALUND

E-DUR på Psykiatri Hospitalet

Mange af E-durs medlemmer var samlet i gymnastiksalen i det gamle psykiatrihospital til en aften med “Vækst via viden”, historien om Herbo og restaureringen af psykiatri hospitalet samt vinsmagning ved WeinFreude.

Vækst via viden

Erhvervschef Laila Carlsen og Lise Lotte Brandt fra Sorø kommune kom og fortalte om vækst via viden, der skal fremme mulighederne for vækst i små og mellemstore virksomheder gennem samarbejde eller ansættelse af højtuddannet arbejdskraft.

Psykiatri hospitalet

Anders Herbo fra Herbo Ejendomme fortalte om sit liv og projektet omkring ombygning af det gamle psykiatri hospital her i Dianalund. Hospitalet blev købt i 2017 af en Ejendomsinvestering Filadelfia med direktør Anders Herbo i spidsen. Hospitalet er samlet set 7400 kvm og et tilhørende 90.000 kvm stort parkområde. Hospitalet er fuld gang med forvandlingen og første etape forventer Anders står færdig meget snart. der er her tale om det lave byggeri i området. Resten, hvilket vil sige de høje bygninger, forventes færdige i starten af det nye år. Man vil kunne se boligerne på Herbo Ejendomsadministrations hjemmeside så snart de er klar til udlejning.

Bygningerne blev i sin tid solgt af Freja Ejendomme, for otte millioner kroner. Idet bygningerne og grunden omkring bliver betragtet som kulturhistoriske og bevaringsværdige også i landskabelig henseende vil dette blive respekteret under hele ombygningsprocessen.

Vinsmagning ved WeinFreude

Undervejs fik vi smagt vine fra WeinFreude som importerer og sælger højkvalitetsvine fra Heuchelberg, som ligger ved floden Neckar i Baden-Württemberg, Sydtyskland.

 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed