DIANALUND
Byggeriet af Kunstgræsbanen er skudt igang

Byggeriet af kunstgræsbanen er sat igang

Byggeriet af kunstgræsbanen i Dianalund er sat igang og der er allerede gravet ud, lagt dræn og planeret. Alt forløber ifølge entreprenøren planmæssigt, så det forventes at der holdes åbning i midten af november.

Selv om det havde regnet meget i sidste uge, holdt de allerede nedgravede dræn hvad de lovede, så man umiddelbart efter kunne fortsætte arbejdet på området.

Man er allerede nu i gang med at støbe sokler, så der kan blive opsat master til belysning i løbet af ugen. Samtidig bliver der også støbt således der kan senere kan opsættes spillerbokse og måltavle.

En utrættelig kunstgræsgruppe

Kunstgræsbanen er blevet til efter et utrætteligt arbejde af Kunstgræsgruppen, der har arbejdet med at samle sponsorer, det blev til næsten 1 million i sponsoraftaler, sponsorarrangementer og private tilsagn. Ligeledes har de samarbejdet tæt med Dianalund UdviklingsRåd, således der kunne skabes aftale med Ruds Vedby og Stenlille, der hver har givet en halv million til projektet, samtidig har det også været en del af helhedsplanen for Dianalund. De sidste brikker faldt endeligt på plads da Dianalund UdviklingsRåd gav tilsagn om kr. 150.000 til dækning af moms.

Vi glæder os på vegne af alle i Kunstgræsgruppen og Dianalund

Læs mere om indsamlingen til spillerbokse og måltavle her.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed