DIANALUND
DUR indkalder til Generalforsamling 10 marts 2020 kl 19

Vil du være med at bestemme hvad der skal ske i Dianalund i 2020?

Så husk at sætte kryds i kalenderen tirsdag den 10. marts kl. 19.00 hvor der afholdes generalforsamling i Dianalund Udviklingsråd (DUR).

Fire af bestyrelsens medlemmer har i år valgt at stoppe og der skal derfor vælges nye medlemmer ind. Dianalund Udviklingsråd søger derfor folk der er interesserede i at deltage i arbejdet omkring foreningen. Arbejdet består primært af den administrative og ledelsesmæssige drift af foreningen. Der afholdes bestyrelsesmøder hver anden måned, hvor man mødes 2,5 time. Derudover deltager bestyrelsen med egen stand ved nogle af de større begivenheder i byen og med repræsentanter ved møder med kommunen samt andre lokalråd. Man vælges ind for en 2-årig periode.

På generalforsamlingen skal der vælges følgende bestyrelsesmedlemmer;

Har du spørgsmål til arbejdet som bestyrelsesmedlem er du velkommen til at kontakte formand Henriette Fosgerau på mail formand.dur@gmail.com inden generalforsamlingen.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed