DIANALUND
IT sikkerhed

Styrk it-sikkerheden i din virksomhed

Hackerangreb, malware og professionelle cyberkriminalitet. Truslen mod virksomheders it-sikkerhed har aldrig været større. DI og Sorø Erhverv inviterer til informationsmøde for virksomheder.

It-sikkerhed bliver stadigt vigtigere for virksomheder af alle størrelser. Cyberkriminaliteten er stigende, og samtidig skærper myndighederne kravene til virksomhedernes informationssikkerhed. Derfor inviterer DI og Sorø Erhverv til informationsmøde den 20. juni.

Morten Rosted Vang, chefkonsulent DI Digital siger:

– Fokus på IT sikkerhed er vigtig for en virksomhed. I dag kan virksomheder risikere at blive ramt IT-kriminalitet fra mange sider. Det kan være fra unge, uorganiserede hackere med aktivistiske motiver. Det kan være fra organiserede hackergrupper med politiske motiver. Det kan være fra enkeltstående cyberkriminelle, der køber hackerværktøjerne på nettet. Det kan være fra organiserede professionelle cyberkriminelle, der svindler eller truer sig til økonomisk udbytte og endelig af statssponsorerede hackere, der udøver industrispionage og traditionel spionage.

På mødet kan man høre oplæg fra DI’s digitale ekspert, Morten Rosted Vang, Frederikke Rosendal Saabye fra Erhvervsstyrelsen, og fra politiets ekspert inden for IT kriminalitet, Lars Blomgaard, fra Rigspolitiets nationale cyber crime center, NC3.

Unik mulighed for Sorø-virksomheder

Mødet er blevet til i et samarbejde mellem DI og Sorø Erhverv, og derfor har alle virksomheder i Sorø Kommune mulighed for at deltage.

Johanne H. Christensen fra Sorø Erhverv siger:

– It-sikkerhed er et emne, alle virksomheder er nødt til at forholde sig til, hvad enten de er små eller store. Derfor er vi i Sorø Erhverv meget glade for at kunne tilbyde vores lokale virksomheder denne mulighed for at blive klogere på datasikkerhed og hvordan man som virksomhed kan beskytte sig mod cyberangreb.

Tid, sted og tilmelding

Mødet er for virksomheder i Sorø Kommune samt DI’s medlemsvirksomheder.

Mødet finder sted tirsdag den 20. juni kl. 9-12 på VKST, Fulbyvej 15, 4180 Sorø.

Det er gratis at deltage. Tilmelding senest 15. juni på divestsjaelland@di.dk.

 

Kontakt

For flere oplysninger kontakt Johanne H. Christensen, Sorø Erhverv, på 21 55 18 43.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed