DIANALUND

Sorø Kommune udskyder nyt skole-it-system

Sorø Kommune har valgt at udskyde åbningen af SkoleIntras afløser Aula til årsskiftet.

I de fleste af landets kommuner bliver den nye skole-it-platform Aula, som afløser SkoleIntra som kommunikationsplatform mellem lærere, elever og forældre, taget i brug den 21. oktober. Sorø Kommune har imidlertid besluttet at udskyde ibrugtagningen til 1. januar 2020. 

”Når vi vælger at udskyde åbningen af Aula, skyldes det især, at vi ønsker at være helt sikre på, at de væsentlige og grundlæggende funktioner i systemet er udviklet tilstrækkeligt i forhold til vores behov, og at systemet samlet set hurtigt vil styrke skolernes kommunikation og samarbejde,” siger Børne- og Familiechef i Sorø Kommune, Henrik Madsen.

Skolernes medarbejdere vil som følge af den nye plan begynde at kunne arbejde i Aula efter efterårsferien, så de kan gøre sig nødvendige erfaringer med systemet, før Aula bliver åbnet for forældre og elever fra 1. januar 2020. Skulle det eventuelt vise sig, at Aula ikke lever op til Sorø Kommunes forventninger i løbet af efteråret, kan det komme på tale at flytte på datoen igen.

Aula skal med tiden også dække dagtilbudsområdet, og her er planen fortsat, at Aula tages i brug efter sommerferien 2020.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed