DIANALUND

Sorø Kommune rammer den gode stil, tænker grønt og kører el-bil

Sorø Kommune har i løbet af det seneste år udskiftet otte biler på det tekniske område med elbiler.

Dermed er næsten halvdelen af bilerne, som Teknik, Miljø og Drift råder over, elbiler. Elbilerne har siden efteråret bragt kommunes servicefolk rundt i hele kommunen for eksempel ved transport af værnemidler til de kommunale institutioner og ejendomme.

Der kommer flere til

De otte ny elbiler er blot de første i rækken. Kollegerne på rottebekæmpelsesområdet kan se frem til, at tre ud af deres fem biler ligeledes vil blive elbiler i løbet af det næste års tid.

El varebil fra Kinesiske Maxus

Mikael Gangsted, teamleder i bygningsdrift i Sorø Kommune fortæller: ”Da det sidste år blev besluttet, at de nye biler på området skulle være elbiler, havde medarbejderne i driftsafdelingen en konkurrence om et slogan til bilerne. Det blev rengøringsteknikker Rikke Nissen, der vandt. Vinder-sloganet ”Vi rammer den gode stil – Tænker grønt og køre el-bil” er nu påklistret bilerne og kan ses i gadebilledet”.

Med de mange nye elbiler kommer kommunen endnu et skridt nærmere klimamålsætningen om at reducere udledningen af drivhusgasser samt at nå de af FN’s verdensmål, som Kommunalbestyrelsen i Vision 2022 har valgt at arbejde særligt for.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed