DIANALUND

Sorø Erhverv inviterer til inspiration til uddannelsesvalg og arbejdsliv

Hvad kan jeg blive? Og hvad har jeg lyst til at blive? Det er spørgsmål, eleverne i folkeskolens ældste klasser bliver mødt med og skal tage stilling til. Derfor inviterer Sorø Erhverv i samarbejde med Elev- og Lærlingenetværket alle kommunens 7.-9.-klasses elever og deres forældre til Mini Job- og Uddannelsesmesse torsdag den 11. januar 2024 kl. 17-20.

Mini-messen afholdes i stedet for Sorø Erhvervs vanlige Job- og Uddannelsesmesse, som udgår i 2024. På messen kan de deltagende unge mennesker – og deres forældre – møde erhvervslivet i Sorø Kommune samt regionale uddannelsesinstitutioner og få inspiration til deres kommende uddannelsesvalg og arbejdsliv.

Opbakning fra erhvervslivet

Årets mini-messe afholdes hos ASA-LIFT, og Hørkram serverer pasta med kødsovs til alle fremmødte. Noget Erhvervschef i Sorø Kommune, Laila Carlsen, sætter stor pris på; mini-messen kunne nemlig ikke gennemføres, uden at det lokale erhvervsliv støtter op.

”Det er simpelthen så fedt, at erhvervslivet gang på gang stiller op og giver de unge mulighed for at se de muligheder, der findes. Måske får nogen øjnene op for et erhverv, de ellers ikke havde overvejet. I Sorø Erhverv glæder vi os til at byde 7., 8. og 9.-klasses eleverne og deres forældre velkommen til en god og inspirerende aften,” siger Laila Carlsen.

Tilmelding er gratis

Det er gratis at deltage i mini-messen, men arrangementet kræver tilmelding af hensyn til forplejningen. Tilmelding kan ske via Sorø Erhvervs hjemmeside: soroe-erhverv.dk under Erhvervsarrangementer.

Tilmeldingsfristen er den 20. december 2023.

Billede: fra Sorø Erhvervs Mini-Job- og Uddannelsesmesse 2022

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed