DIANALUND

Begge Sankt Hans arrangementer afholdes dog uden bål

Slagelse Brand og Redning har besluttet at indføre et målrettet afbrændingsforbud Sankt Hans aften. Det betyder, at det ikke vil være lovligt at tænde bål i Sorø kommune på fredag. Afbrændingsforbuddet træder i kraft fredag den 23. juni kl. 9 og slutter lørdag den 24. juni kl. 9.

Afbrændingsforbuddet skal ses i lyset af tørkesituationen og en konkret vurdering af faren ved de mange bål.

Begge Sankt Hans arrangementer afholdes

Både Sankt Hans i Børnehøjde der afholdes i Byparken og Sankt Hans ved Tersløsegaard bliver afholdt, selvom man ikke må brænde bål i år. Du kan læse mere om begge arrangementer herunder.

I perioden mellem fredag den 23. juni kl. 9 og lørdag den 24. juni kl. 9 er det ikke lovligt at tænde bål udendørs. Forbuddet gælder enhver form for afbrænding af bål (uanset om det er med kul, træ, briketter eller andet brændsel), herunder også afbrænding i bålfad eller på bålplads, afbrænding af haveaffald, skovaffald, øvrigt affald, halm, siv og lign. Forbuddet gælder også på og ved søer.

Afbrændingsforbuddet omfatter kun afbrænding af bål. Det vil sige, at det fortsat vil være lovligt at grille Sankt Hans aften. Selvom der ikke er indført et totalforbud mod kulgrill, ukrudtsbrændere mm., opfordrer Slagelse Brand og Redning til forsigtighed.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed