DIANALUND

Sankt Hans i børnehøjde for 5. år i træk

Dianalund B&U Kultur havde for 5. år i træk inviteret alle fra Dianalund og omegn til Sankt Hans aften i Byparken. Ligesom de foregående år startede det allerede kl. halv seks, så også de mindste kunne nå at være med når bålet blev tændt.

Teater og båltale

Teaterforeningen Filadelfia havde deres ungdomshold med der opførte deres eget stykke Engle og Dæmoner, der handlede om ikke at lade sig friste af alverdens rigdom. Årets båltaler var Henrik Madsen, der er formand for børne og ungeudvalget i Sorø kommune. Han roste blandt andet Dianalund for at have et godt og stort frivilligt netværk, der blandt andet er med til at få Sankt Hans i børnehøjde i luften, men fortalte også lidt om baggrunden for hvorfor vi fejre Sankt Hans og hvor det stammer fra.

Bålet og genvinsterne

Nu blev det tid til at tænde bålet og synge midsommervisen og Teaterforeningen Filadelfias ungdomshold sang for. Herefter var uddeling af de mange præmier der havde været på højkant ved lotteriet. Alle ca 500 mennesker lod til at have hygget sig de godt to timer i solen, alle kagerne var i hvertfald solgt da det blev tid til at pakke sammen igen.

Dianalund B&U Kultur siger tak til alle sponsorererne og glæder sig allerede til næste år hvor der igen vil være Sankt Hans i børnehøjde.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed