DIANALUND

Picnic succes’en fortsætter

Ved første koncert den 2. juli var der omkring 200 mennekser på trods af halvdårligt vejr med blæst og skyer. I går var det så endelig blevet lidt sommer med lunere temperaturer og og mere behersket vind.

Det fik mellem 300 og 400 mennesker til at komme med klapstole, haveborde og deres medbragte mad, enten fra Henrik Slagter, SuperBrugsen, Det Gode Hjørne eller hjemmefra.

Dansk og udenlandsk

Street Band spillede op med kendte danske og udenlandske pop- blues- og rocksange, heriblandt også en rigtig god version af Kim Larsens ‘Pianomand’.

Alle så ud til at hygge sig, nyde musikken og hinandens selskab og alle legeområderne rundt omkring På Banen blev samtidig flittigt brugt.

Langt over forventning

Ifølge arrangøren af Picnic koncerterne Daniel Skovlykke var det over alt forventning med det store fremmøde og takker for en fantastisk aften. Følg iøvrigt med Picnic koncerternes Facebook side lige her: https://www.facebook.com/picnickoncerterdianalund/

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed