DIANALUND
Torveløbet 2018 i Dianalund

Over 100 løbere deltog i det årlige Torveløb

Varm sommeraften

Det var en varm og stille sommeraften og alle løbere var klar til at indtage byen på en 4,2 km rute rundt i Dianalund. Opvarmingen før løbet tog Nicole fra Puls Fitness sig af, så alle var helt klar til at give den gas.

Starten gik på pladsen foran Sparekassen Sjælland-Fyn og det var i år formanden for DIF motion Sonja Pedersen der fløjtede løbet igang. Der var igen i år også løbeklubber fra slagelse og Høng. Derudover havde U10 drengene fra Dianalund Fodbold valgt at stille hele holdet med deres trænere. Dianalund/Tersløse Håndbold (DTH) havde ligeledes stillet med en hel del løbere.

Præmiere og lodtrækning

Efter løbet var der præmie til den hurtigste løber for herrer, damer, piger og drenge i både 4,2 km og 8,4 km. Efterfølgende var der lodtrækning om en masse flotte præmier fra butikker i Dianalund Centret og i Dianalund.

Sparekassen Sjælland -Fyn havde stillet vand og frugt til rådighed og Henrik Slagter stod klar til at lange pølser og steg med tilbehør over disken.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed