DIANALUND

Nye visioner for fremtiden – artikel fra Dianalund BY, Byens Blad

Jakob Storm, Holbergskolens skoleleder foran HolbergskolenJakob Storm vil integrere Holbergskolen bedre med Dianalunds institutioner. Han lover at levere engagerede lærere og haÌŠber, at byens forældre til gengæld med vilje til godt sammenhold.

Der er ny kaptajn paÌŠ skibet, og kursen er lagt mod nye horisonter. Den nye skoleder paÌŠ Holbergskolen, Jakob Storm, er hentet til Dianalund for at modernisere byens skole og øge muligheden for en varieret undervisning.

“Vi har rigtig mange dygtige elever paÌŠ Holbergskolen og ogsaÌŠ elever med lidt større vanskeligheder af alle mulige grunde. Alle skal de tilgodeses. Det er tydeligt, at baÌŠde forældre og elever stiller større krav til undervisningen i dag end tidligere. En af mine opgaver er at sørge for, at undervisningen er alsidig og tilgodeser baÌŠde de mange, rigtigt dygtige elever, vi har, og alle de øvrige,” siger Jakob Storm.

Der er mange parametre for, hvordan en skole fungerer godt. I en nylig undersøgelse over landets folkeskoler, der samkørte alle parametrene, laÌŠ Holbergskolen i den bedre halvdel. Det er ok, men vi skal højere op, siger Jakob Storm.

 

Læs hele artiklen her:

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed