DIANALUND
Dianalund får snart nærpolitistation i Dianalund Centret

Nærpolitistation i Dianalund Centret

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi slår den 4. oktober dørene op til den nye nærpolitistation i Dianalund Centret, Torvet 12, 4293 Dianalund.

Åbent hus

I den anledning holdes der den 4. oktober i tiden fra 15.30 til 17.30 Ã¢â‚¬Âåbent hus” i nærstationen og på de tilstødende arealer i centret ud for stationen for alle interesserede borgere. Der bydes på lidt forfriskninger, og der er samtidig mulighed for at hilse på politihundene, sidde på en politimotorcykel, opleve en patruljebil indefra og naturligvis at møde de nye lokale politibetjente, Anders og Kasper.

Justitsministeren

I forbindelse med arrangementet vil justitsminister Nick Hækkerup kl. 16.00 klippe det røde bånd over til den nyindrettede nærpolitistation. Den politiske aftale, der er indgået for politiet i 2021 til 2023, indebærer, at der på landsplan etableres 20 nye nærpoliti-enheder. Formålet er at gøre politiet mere fysisk tilgængeligt, synligt og komme tættere på borgerne lokalt. Hvert sted skal der være åbent mindst 15 timer om ugen.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed