DIANALUND
Kom med og bliv en mere demensvenlig forening

Kom med og bliv en mere demensvenlig forening

Mange danskere lever med eller kender en, der lider af en demenssygdom. Nu vil Sorø Kommune i regi af Den Rullende Demensrådgivning og i samarbejde DGI sørge for, at foreningslivet i kommunen bliver demensvenligt. Alle slags foreninger er velkomne – ikke kun idrætsforeninger.

Hvad skal der til for at sikre, at mennesker med begyndende demens kan være fysisk og socialt aktive? Er det ny viden, bedre skiltning eller hjælp til transport?

Foreningslivet gør en forskel

DGI har i samarbejde med Alzheimerforeningen hjulpet flere hundrede foreninger i hele landet med at blive demensvenlige. Her viser det sig, at det ofte er små ting, der skal til, hvis en forening skal kunne rumme mennesker med netop denne sygdom. På samme måde oplyser og holder Den Rullende Demensrådgivning oplæg i foreninger:

”Det er gratis at få besøg af os, hvis I som forening eller lokalsamfund har lyst til at blive klogere på demens, og hvad du selv kan gøre for at undgå eller forhale sygdommen, samt hvordan du og din forening kan være med til at hjælpe et menneske med let til moderat demens til fortsat at være aktiv og føle sig velkomne trods udfordringer.” 

Anette Rand, Demensrådgiver og Psykomotorisk terapeut fra Den Rullende Demensrådgivning

Arrangementet

Hvis du har lyst til at høre mere om dette bliver der holdt et arrangement på Viggi´s Place, Sorø Hallen, Ringstedvej 20, 4180 Sorø, Tirsdag den 26. marts 2019 kl. 17.30-20.30

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed