DIANALUND

Jesper Skibby besøger Dianalund

Lørdag den 1. juni står i sundhedens tegn i Dianalund, når eventkaravanen Danmark for Målene besøger Dianalund om omdanner pladsen foran Borgerhuset til en markedsplads med aktiviteter og inspiration om det sunde liv. 

Tegnekonkurrencer og elcykler

Der bliver tegnekonkurrence og skattejagt for børnene og mulighed for at prøve en elcykel eller konkurrere med en ven eller et familiemedlem om at cykle hurtigst på motionscykel og meget andet. 

En række lokale foreninger og andre er med til at gøre dagen festlig og sætte fokus på sundhed. Du kan blandt andre møde Haverefugiet, Hjerneskadeforeningen, Sejtatsigenej, FOA og Gitte Pedersen, som sælger sunde produkter.  

Samtidig kan børn og barnlige sjæle udforske de mange muligheder, der er for leg og bevægelse i det nye aktivitetsområde På Banen med skaterbane, klatretårn, parkourbane, multibane, fitnessredskaber og legeplads.

Biblioteket holder byttemarked for brugt sportstøj og sportsudstyr, så du kan blive klar til en sund livsstil ganske gratis.

Læs mere: Byttemarked i Dianalund bibliotek

”Jeg glæder mig til, at Danmark for Målene kommer til Dianalund. Jeg håber, at mange mennesker kigger forbi Borgerhuset og hører Jesper Skibby og får en god snak om sundhed med nogle af de lokale foreninger, som er med på dagen,” siger formand for Social og Sundhedsudvalget i Sorø Kommune, Lars Schmidt.  

Cyklen kan hjælpe med at løse livsstilssygdomme

Jesper Skibby

Lars Schmidt byder Jesper Skibby velkommen klokken 11.25, og klokken 11.30 kan du høre Jesper Skibby fortælle om cykling og opfordre til, at vi alle sammen tager cyklen i hverdagen. 

Jesper Skibby mener, at cyklen kan blive en vigtig løftestang til at løse verdens stigende problemer med livsstilssygdomme, trængsel og klimaforandringer. Men det kræver, at politikere sætter cyklisme på dagsordenen, så cyklen bliver det oplagte valg i hverdagen, og at vi alle som ”transportforbrugere” vil ændre vores vaner og gentænke cyklen ind i vores hverdag.

Se arrangementet her: Danmark for målene om sundhed

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed