DIANALUND

Hvad skal eftertiden huske om 2019?

Lokalarkivet vil gerne være den kollektive hukommelse for hel det område arkivet dækker, men ofte er det tilfældigt, hvad arkivet får mulighed for at gemme. Det vil ønsker de at lave om på for 2019.

Det skal jeg huske

Du har sikkert mange gange sagt: ”Det skal jeg huske”. Du har sikkert mange gange taget et billede eller fået et brev eller en avisartikel, som du gemmer til fremtiden. Sådan bør det også være for et Arkiv.

Lokalarkivet i Dianalund dækker Ruds Vedby, Dianalund, Skellebjerg og Niløse. Hvad synes du fremtiden skal huske fra vort område for 2019? Indsend dit billede, din tekst eller din genstand til Lokalarkivet, Sømosevej 44 eller kom op til os med det torsdage kl. 13-17.

Gaverne udstilles til december

Alle de mange gaver, der siger noget om 2019, udstilles i december. Her vil en uvildig kommission, der repræsenterer alle fire sogne, udvælge den eller de effekter, der skal huskes af eftertiden fra 2019.

Såvel voksne som børn kan deltage.

Skrevet af Jørgen Mogensen, Arkivleder

PS: eksempler på ting, der måske er værd at huske:

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed