DIANALUND

Helle Wagner Gehlert bliver ny økonomi- og stabsdirektør i Sorø Kommune

Helle Wagner Gehlert kommer fra en stilling som direktør for Økonomi & Personale i Gentofte Kommune og har tidligere haft ledende stillinger i Albertslund og Gladsaxe kommuner.

Stillingen som økonomi- og stabsdirektør i Sorø Kommune er en nyoprettet stilling, der udspringer af Økonomiudvalgets beslutning fra 23. februar om at foretage en opdatering af den kommunale administrative organisation.

Borgmester Gert Jørgensen siger: 

”Jeg glæder mig til samarbejdet med Helle Wagner Gehlert. Helle har en bred kommunal erfaring med at lede både økonomi og andre stabsfunktioner, og jeg tror, hun vil være den helt rette til at sikre, at Sorø Kommunes stabsfunktioner bedst muligt understøtter den samlede organisation og bidrager til hele kommunens udvikling til glæde for borgere og virksomheder.”

Helle Wagner Gehlert siger: 

”Sorø Kommune er en ambitiøs kommune med nogle tydelige politiske visioner og mål, som jeg glæder mig til at være med til at omsætte i praksis i samarbejde med politikere, medarbejdere og borgere. Jeg glæder mig også til at være med til at udvikle kommunens tværgående stab, så vi styrker helhedsblikket på opgaverne til gavn for kommunens borgere.”

Helle Wagner Gehlert kommer til at stå i spidsen for seks stabsfunktioner og herunder også for kultur, fritid og erhverv. Hun siger:

”Jeg ser det som et stort plus, at jeg som økonomi- og stabsdirektør også har et meget direkte, borger- og virksomhedsrettet fokus i form af kultur- og fritidsområdet og erhvervsområdet. Jeg ser kultur, fritid og erhverv som stærke drivkræfter i udviklingen af kommunens mange stærke lokalsamfund, og jeg glæder mig til at komme tæt på kommunens borgere og virksomheder.”

Helle Wagner Gehlert tiltræder 1. juni. 

Blå bog

Helle Wagner Gehlert kommer fra en stilling som direktør for Økonomi & Personale i Gentofte Kommune. Hun har tidligere været chef for Økonomi & Stab i Albertslund Kommune og bestredet en række ledelsesposter i både Albertslund og Gladsaxe kommuner. 

Hun er uddannet cand.oecon. fra Århus Universitet og har desuden en Master of Public Administration, Copenhagen Business School.

Helle Wagner Gehlert er 57 år og mor til tre voksne sønner. Hun bor i København. 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed