DIANALUND

Giv dit input til trafiksikkerhedsplanen

Hvordan er det at færdes i trafikken i Sorø Kommune – til fods, på cykel og i bil? Sorø Kommune er ved at opdatere kommunens trafiksikkerhedsplan, så kommunen kan prioritere forbedringer af trafiksikkerheden bedst muligt. Alle borgere opfordres til at komme med input til planen. 

Sorø Kommune opfordrer alle borgere til at komme med input til den nye trafiksikkerhedsplan ved at deltage i en spørgeskemaundersøgelse. Man deltage via et link på Sorø Kommunes hjemmeside.

Formand for Teknik- og Miljøudvalget, Jens Nygaard, siger: 

– Det er vigtigt for os at høre om borgernes oplevelser af trafiksikkerheden. Borgernes input kan hjælpe os med at prioritere, hvilke indsatser der er vigtigst, så jeg håber, at rigtig mange vil give deres besyv med.

Spørgeskemaundersøgelsen løber frem til 23. marts. 

Den nye trafiksikkerhedsplan vil gælde fra periode 2021-2026. Planen bliver udarbejdet i løbet af foråret og vil blive politisk behandlet i Teknik og Miljøudvalget til sommer.  

Kontakt 

For yderligere spørgsmål kontakt vejingeniør Gity Azizi på giaz@soroe.dk.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed