DIANALUND

Frivillig hjælp at hente

Har du brug for hjælp i coronatiden? Så er der god mulighed for at finde frivillige foreninger, som står klar til at hjælpe. Du har også mulighed for selv at byde ind, hvis du vil hjælpe andre.

Føler du dig ensom og isoleret i denne særlige tid, hvor alle skal holde afstand? Har du brug for praktisk hjælp til for eksempel indkøb? Eller savner du bare nogen at tale med?

Sorø Kommune og Frivilligcenter Sorø har i fællesskab udarbejdet en oversigt over de frivillige foreninger og organisationer, som tilbyder hjælp.

­- Der findes rigtig gode tilbud fra de frivillige foreninger, som kan hjælpe folk med at komme godt igennem denne vanskelige tid. Det er meget positivt, at mange patientforeninger og andre foreninger har valgt at fortsætte eller endda udvide deres tilbud om hjælp og støtte i disse uger, siger leder af Sorø Sundhedscenter Mia Linda Møller.

Vil du hjælpe?

Hvis du selv tilbyder en hjælpeaktivitet, kan du henvende dig til Frivilligcentret, som kan synliggøre dit tilbud på hjemmesiden.

Kontakt

For yderligere oplysninger kontakt kommunaldirektør Søren S. Kjær på 21 68 50 30 eller leder af Frivilligcenter Sorø Lone Lisborg på 29 41 70 92

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed