DIANALUND

Fødselsdagsfesten fortsatte lørdag i Dianalund Centret

Efter et stort og vellykket modeshow fredag aften, blev der allerede fra kl. 9 budt på et stort gratis morgenbord ved SuperBrugsen, hvor der blev indtaget 180 stk. morgenbrød.

Læs også: Festlig start på fødselsdag i Dianalund Centret

KL. 10 stod hele tre brandbiler klar til at blive vist frem så fik de mindste mulighed for at køre på jetscooter- de kunne også tage en tur med deres forældre.

Lige ved siden af stod den store forlystelse, “sidste mand står” hvor det gjaldt om, at undvige svingarmene ved at hoppe og bukke sig ned, men svingarmene var lumske for de ændrede hele tiden og meget uventet både retning og hastighed. En supersjov oplevelse.

Jungle Jim

Kl. 11 stod Jungle Jim klar på Nettotorvet til at tage imod både børn og voksne med hans magiske trylle- og jongleringsshow med masser af spas og gøgl, hvor han tryller frøer, aber, slanger og edderkopper og jonglerer med knogler, frugter og sabler. Det var et helt forrygende show med masser af grin og rigtig god underholdning.

Lagkagen

Der var blevet skrevet ud at der var 250 stykker lagkage, men i virkeligheden kom der 306 og de blev alle sammen delt ud af medlemmer fra Alsidige Kvinder. Dianalund Centret vil gerne sige tusind tak til alle der deltog i fejringen og der er sjældent set så mange mennesker til alle de forskellige aktiviteter, så alt i alt en rigtig dejlig fødselsdagsweekend.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed