DIANALUND

Filadelfia valgt til Årets Læreplads

Syddansk Erhvervsskole har kåret Epilepsihospitalet Filadelfia til Årets Læreplads 2017. Adm. direktør Jens-Otto S. Jeppesen fra Filadelfia udtaler:

“Vi er meget stolte af prisen og glade for, at Filadelfia er med til at hjælpe et ungt menneske godt på vej på arbejdsmarkedet. Det er vigtigt at lære i et trygt og godt arbejdsmiljø.”

Griner fra sin mave

Det er neurofysiologiassistentelev Cecilie Itenov, som har indstillet Filadelfia til prisen. Hun fremhæver:

“På Epilepsihospitalet Filadelfia har jeg de bedste kolleger, og jeg føler mig værdsat og hørt. Jeg får altid hjælp og støtte, når der er behov. Jeg har aldrig mere at lave, end jeg kan følge med, og der er tid til fordybelse. Jeg har et fantastisk arbejdsmiljø, og jeg griner nede fra min mave hver dag.”

Begrundelsen for valget

Syddansk Erhvervsskoles vicedirektør Anne Gammelby Lybecker begrunder valget af Filadelfia blandt de indstillede lærepladser:

“Det er en fantastisk iagttagelse Cecilie har gjort sig – at være så glad for at gå på arbejde hver dag, at man kan grine nede fra sin mave hver dag. Hvem drømmer ikke om det? At føle man er havnet det rigtige sted og på rette hylde. Ingen tvivl om at Cecilies begejstring for Filadelfia er dybfølt og oprigtig – det er blevet bemærket, og det har været afgørende for valget af Filadelfia som Årets Læreplads”

[faktaboks]

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed