DIANALUND

Fastelavn for 100 børn i Holberghallen

I dag besøgte en farverig forsamling Holberghallen, da omkring 100 børn iklædt fantasifulde kostumer var samlet for at slå katten af tønden. Arrangementet blev sat i gang af Dianalund Udviklingsråd (DUR) og tiltrak en række spændende gæster, herunder geishaer, prinsesser, en elefant og endda en julemand. Det lokale brandvæsen gav også deres støtte til begivenheden, og DUR udtrykker stor taknemmelighed for deres deltagelse.

Præmierne til bedst udklædte børn blev sponsorerede af Nordentoft Gulve, mens Straxbyg donerede de lækre fastelavnsboller, som var til rådighed for alle deltagerne. Tønderne blev sponsoreret af Sparekassen Sjælland/Fyn, Dianalund Afdelingen, og indholdet i tønderne blev bidraget af Coop365.

En stor tak går til alle de sponsorer, hjælpere og deltagere, der har støttet op om arrangementet og har været med til at gøre det til en festlig dag for børnene i området.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed