DIANALUND

En aften med Søren Lynge

Morsomt oplæg til at få succes med dit liv

“Vil I allesammen lige rejse jer op og vende jer mod hinanden og sige til hinanden – Du ligner en rockstjerne”. Sådan startede Søren Lynge sit foredrag for de 100 fremmødte om det at få succes med sit liv. Herefter var stemningen sat og alle var med fra start. Søren fortalte nu lidt om sig selv og sin opvækst, om at møde en “Kegle”, som han i første omgang kom til at se op til.

Ros hinanden

Der blev talt meget om at det handler om at gøre op med sig selv hvad man vælger at lade sin hjerne bruge tid på. Hvis man vælger at tale til sin hjerne i positive vendinger i stedet for at lytte, vil man kunne vende sine negative tanker og på den måde nå nærmere succes i sit liv. Ihvertfald ifølge Søren Lynge og han formåede, at fremføre sine påstande med både en god portion humor men også overbevisning. Det handler om at se de positive sider først, at rose hinanden fremfor at fokusere på det, der er galt.

Gode grin og indsigt

Det blev alt i alt en aften med mange gode grin og indsigtsfulde udsagn. De kom fra en mand med masser af selvironi, men og også en ukuelig tro på at alle kan ændre deres liv, hvis bare de får de rigtige redskaber. Foredraget var arrangeret af Dianalund B&U Kultur i samarbejde med SSP Sorø og Ung Sorø.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed