DIANALUND
Nytaarskur i Dianalund UdviklingsRåd

DUR holdt nytårskur igen i år

Igen i år holdt Dianalund UdviklingsRåd nytårskur for alle de frivillige kræfter der er med til at gøre DUR til det de er. Der kom repræsentanter fra de fleste af DUR’s undergrupper, både Motions- og fitnessgruppen, Dianalund B&U kultur, E-DUR og selvfølgelig også fra bestyrelsen.

Nytårstalen

Det var en hyggelig lille sammenkomst med god mad og drikke og nytårstale ved afgående formand Louise Sjøberg. Hun kunne berette om et begivenhedsrigt 2017 med indvielse af kunstgræsbane og første etape af aktivitetsområdet “På Banen”. Derudover var blandt andet også udskiftning af fliser på skakbrættet ved Dianalund Centret og ikke mindst store fondsbevillinger til både Dianalund B&U kultur og motions- og fitnessgruppen. Det nye år vil også bringe flere nye tiltag, B&U kultur vil arbejde videre med “På Banen” og motions- og fitnessgruppen starter på bryggeriet af “Omfartsstien” i Byparken. Desuden vil der igen i år blive afholdt grundlovsfest ved Dianalund Borgerhus.

Koordinationsøvelse

Efter middagen mente Bente Riis det lige var tid til at tage en runde med lidt bevægelse og koordinering, en sjov lille øvelse som bygger videre på den kendte “Hoved, skulder, knæ og tå”.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed