DIANALUND

Din Tøjmand ændrer navn

Din Tøjmand der har ligget i Dianalund Centret i næsten 12 år skifter nu navn til HR. Tøj fra torsdag den 3. oktober. Det gør de fordi de igennem årene har fået flere henvendelser fra tøjkæden Tøjeksperten, og nu er ejerne Thomas Hansen og Niels Kristiansen blevet enige med Tøjeksperten om de rette betingelser.

Nye mærker

Der vil være nye mærker på hylderne efter navneskiftet, men der bliver også holdt fast i mange af de kendte fra tidligere. Der har igennem den sidste måned været store gule markeringer på butiksvinduerne. Dette for at gøre alle kunder opmærksomme på at butikken ændre navn. Samtidig er det også for at man har mulighed for at benytte sit gavekort til butikken.

Lukket i højest 3 dage

Butikken vil være lukket mandag og tirsdag, fordi hele varelageret skal have nye varenumre og registreres på ny. Thomas og Niels håber meget på at kunne åbne deres nye butik allerede om onsdagen, og fra torsdag vil der være gode åbningstilbud.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed