DIANALUND

Cykelopvisning i høj klasse og svedetur for kræftramte børn

Trialbike opvisning

Dianalund Centret havde inviteret til en dag i cyklingens tegn da foråret nu rigtig er kommet i gang. Med en 6. plads i det seneste verdensmesterskab i Junior Trialbike, var der lagt op til en flot opvisning i hvad William Petersen formåede med sin Trial Bike. Som det ses af billederne herunder var der både opvisning i svære balanceudfordringer og halsbrækkende stunts. Der blev blandt andet udført et længdehop på hele 2 1/2 meter fra stillestående stilling.

Børn kunne også prøve

Alle børn mellem 8 og 15 år havde muligheden for selv at prøve kræfter med den svære sportsgren, da der var stillet en prøvebane op. Der var ligeledes stillet trial cykler i forskellige størrelser til rådighed. Børnene fik kyndig vejledning i prøvelserne undervejs.

Svedetur for kræftramtebørn

Medlemmer på spinningholdet fra Puls Fitness havde sat sig for at bruge 3 timer på at svede for at samle ind til kræftramte børn.

 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed