DIANALUND

Cirkus Baldoni kom til Filadelfia

Hold da helt risengrød, der var gang i magien og eventyret, da patienter, beboere og brugere på Filadelfias sociale tilbud var til cirkusforestilling i Filadelfias festsal.

Cirkus Baldonis juleforestilling tog kegler blandt publikum. Der var musik, artister, Pjerrot, nisser og en julemand. Nu er julestemningen i hus.

Det skaber fællesskab og minder blandt publikum med sådan en cirkusforestilling. Glæden varer lang tid ind i fremtiden. Det var beboere på døgn- og dagtilbuddene i Brommeparken, Egebo, Rehabilitering og Udvikling samt patienter på Langtidsområdet, som var inviteret i cirkus.

100 mennesker deltog, og de 35 sad i kørestole – det kan være svært selv at tage i cirkus – derfor var det godt at cirkus kunne komme til Filadelfia. Publikum sad tæt sammen på stolene, men magien og trylleriet foregik. – Vores tidligere erfaringer med underholdende kulturelle arrangementer har været utrolig gode, fortæller områdeleder Søren Astrup Juul.

– Udover den umiddelbare glæde som ofte kan aflæses hos den enkelte patient/borger, når de bliver præsenteret for musik, komedie eller anden form for underholdning, så kan vi også se, at patienter/borger profiterer af de relationer og sociale fællesskab, som spontant opstår, når hverdagens rutiner brydes, fortæller områdeleder Søren Astrup Juul.

Det er en stor fordel for patienter og beboerne, at de er med et større fællesskab på Filadelfia – det giver mulighed for oplevelser, som ellers er svære at få. Cirkusforestillingen var støttet af midler fra Filadelfias Moderations- og Legatfond. Derfor var det muligt at skabe en fælles oplevelse på tværs af det sociale område.

Senere på måneden samler Filadelfia igen det sociale område til en stor oplevelse – nemlig bankospil med en masse præmier og sidegevinster.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed