DIANALUND
Nyt Syn Dianalund

Nyt Syn

Nyt Syn
Torvet 11 A
4293 Dianalund
Find vej
Åbningstider
Mandag 09:30 - 17:30
Tirsdag 09:30 - 17:30
Onsdag 09:30 - 17:30
Torsdag 09:30 - 17:30
Fredag 09:30 - 18:00
Lørdag 09:30 - 14:00
Søndag Lukket

Telefon: 58 26 43 10

Mail: dianalund@nytsyn.dk

Nyt Syn er ejet af Dorte Mølgaard, som overtog butikken i 2005. Butikken blev iøvrigt bygget tilbage i 1977 og har siden eksisteret som optikerforretning. Sammen med Dorte står Louise, Winnie og Katrine klar til hjælpe dig med at finde den helt rigtige brille eller kontaktlinser.

Det handler om  dit syn

Hos Nyt Syn i Dianalund vægtes faglighed og en grundig analyse af dine øjne højt. På den måde kan vi sikrer dig det bedste syn. Alle optikere er ZEISS certificerede, og det betyder dels, at vi har markedets mest præcise måleinstrumenter fra ZEISS, men også at vi løbende uddannes og testes i nyeste produkter og viden om optik. Vi har de spændende mærker fra de dygtigste brilledesignere og de store modehuse i butikken.

Alt indenfor kontaktlinser og natlinser

Vi har selvfølgelig alt indenfor kontaktlinser, et-dagslinser, 14 dages-linser, månedslinser og døgnlinser samt multifokale linser (flerstyrke-linser). Derudover arbejder vi også med hårde linser. Vi har også mulighed for at lave natlinser til de fleste nærsynede, dog max -4D. Her anvender vi primært Ortho K natlinsen, da vi har rigtig gode erfaringer med netop denne model. De fungerer ved at du sover med dem om natten og mens du sover omdannes din hornhinde, så du får klart syn og dermed ikke behøver at bruge linser eller briller i løbet af dagen. Samtidig kan natlinserne afhjælpe, at børn udvikler så høje styrker på sigt, hvis man starter op, så snart barnet begynder at udvikle nærsynethed (myopi)

Eget værksted

Hos nyt syn i Dianalund har vi eget værksted hvor vi selv indsliber alle brilleglas, og har dermed mulighed for at levere dine nye briller hurtigere, samt at tilpasse glasset lige præcis til dine ønsker. Vi har vores eget lager af de bedste enkeltstyrkeglas.

Glade kunder er det vigtigste

Hos Nyt Syn i Dianalund tror vi på, at glade og tilfredse kunder anbefaler os. Vi gør os derfor meget umage med at finde et netop det brillestel og det glas, der passer til dig.

Vi har mange forskellige mærker

Vi forhandler blandt andet mærker som Etnia Barcelona, Monoqool, Nine, Fleye, Prodesign, Masunaga, Tom Ford, Falvin, Blac, Götti, Freigeist, Talla, Rayban, Lindberg, Titan Flex og vi har selvfølgelig også solbriller fra blandt andet Oakley, RaybanMaui Jim og Fleye

Ure og batterier

Nyt Syn forhandler også Bering, Inex og Casio ure samt Club Time ure til børn og til salg i butikken med et godt udvalg af forskellige modeller. NytSyn tilbyder også at skift batteriet i dit ur, som forsøges udført med det samme, hvis muligt og ellers fra dag til dag.

Munkholm for krop og sjæl

Nyt Syn i Dianalund fører også Munkholm der er et dansk ejet firmat, som i mange år har produceret et bredt sortiment af håndlavet sæbe, bade- og bodyprodukter. Der bliver kun anvendt de bedste naturlige, miljøskånsomme og gerne økologiske olier i alle plejeprodukterne. Egenskaberne i ingredienserne udnyttes til at skabe effektive produkter, der hjælper med at holde huden sund og frisk.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd