DIANALUND

Borgmesteren klippede tre gange langs “Den Lille Omvej”

80 børn og voksne var mødt op til indvielsen

Efter godt to års arbejde, med at udvikle hvordan Fitness- og Motionsgruppen samlede projekter skulle se ud, kunne de endelig indvie det første område. “Den Lille Omvej” som det nye fitness- og legeområde kaldes er en del af Helhedsplanen. Planen er blevet til i et samarbejde mellem Dianalund UdviklingsRåd (DUR) og de undergrupper der har udarbejdet hver deres delprojekt til planen heriblandt Fitness- og Motionsgruppen.

Taler på balancepæle

Michael Sjøberg fra gruppen var den første taler på et par af balance pælene. Han fortalte blandt andet om, hvor vigtigt det er, at få sundhed ind som en naturlig del af ens hverdag. Heriblandt kan den “Den Lille Omvej” være en god og sjov måde at få bevæget sig, når man alligevel er ude at gå en tur i Byparken.

Formanden for DUR Henriette Fosgerau, roste gruppen for det store og gode arbejde de havde lagt for dagen, og lagde vægt på at uden det frivillige arbejde ville dette ikke være lykkedes.

Begge takkede desuden Sorø Kommune for deres bidrag igennem Helhedsplanen.

Til sidst trådte borgmester for Sorø kommune, Gert Jørgensen op på balance pælene og efter at have fundet balancen, gav udtryk for hvilket unikt sammenhold Dianalund efterhånden havde fået opbygget blandt andet i gennem arbejdet med helhedsplanen.

Snorene skulle klippes på vejen rundt

Nu fik Gert Jørgensen så æren af at være den første til at gennemføre balancebanen. Undervejs skulle der klippes tre snore over og som det ses af billederne er der mange gode udfordringer undervejs.

Hvis du ikke allerede har været nede i Byparken, skulle du tage at lægge vejen forbi. Den er både for børn og voksne.

Husk iøvrigt at der er indvielse af SAMM-pladsen den 15. maj. Se meget mere om det her: Indvielse af SAMM-pladsen

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed