DIANALUND

Ankerhus bliver et godt miljø for ukrainere

Der skal indrettes 25 værelser til ukrainere i de eksisterende bygninger på Ankerhus. Otte værelser er i forvejen delvist møbleret, så disse gør Sorø Kommunes Nytteindsats klar til snarlig indflytning.

Med fælles hjælp 

Sorø Kommune beder foreninger, organisationer, virksomheder og borgere om at være med til at indrette de øvrige 17 værelser og de tilhørende fællesarealer. 

Røde Kors Sorø har allerede meldt ind, at de gerne vil indrette 3 af værelserne. Dansk Flygtningehjælp ser frem til at kunne holde sprogcafé og andet på området. Sorø Frivilligcenter bakker op om samarbejdet og vil bruge deres netværk til at bidrage. 

Informationsmøde 

Tirsdag d. 14. juni kl. 17.00 til 18.30 afholdes informationsmøde på Ankerhus. 

Sorø Kommune fortæller om planerne for Ankerhus og det bliver muligt at aftale, hvad man gerne vil bidrage med, som kan være: 

Da de frivillige organisationer tidligere har oplevet at blive overvældet af interessen for at bidrage med møbler, legetøj og andet, vil man ikke kunne aflevere ting til informationsaftenen. Dette vil der blive mulighed for ved en senere lejlighed.

Hvis man vil aflevere møbler eller andet på Ankerhus skal man skrive til Nytteindsatsen på mail nytteindsats@soroe.dk om hvad man gerne vil bidrage med. 

For yderligere oplysninger kan Louise Sjøberg kontaktes på losj@soroe.dk eller tlf. 21 80 72 56

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed