DIANALUND
Afrika-strik holder åbent hus

AFRIKA-Strik holder åbent hus

AFRIKA-strik holder åbent hus tirsdag den 26. september i Degneparken kl. 15 til 17 og alle er velkomne. Kom og se hvad der er fremstillet af strikkede og syede ting og sager, og hør nærmere om hvad der arbejdes med til nødhjælpsforsendelserne. Der vil blive serveret kaffe/the og hjemmebagt kage for kr. 20,-. Der er desuden mulighed for at købe frisk syltede bær samt strik og syede gaver. Al overskud går til børn i Afrika.

Hvad laver vi

Vi udveksler ideer og giver inspiration til at strikke og sy. Vi deler information og ny viden om bla. Letland, Polen og Burundi. Og så har vi et dejligt aktivt socialt fællesskab som også du kan være med til bidrage til.

Hele året tages gerne imod køkkenting, linned, håndklæder, store tæpper, pænt tøj/fodtøj til børn og voksne. Til efteråret skal der bla. sendes babylifte med indhold til unge mødre i Letland.

Vi mødes første tirsdag hver måned

AFRIKA-Strik mødes første tirsdag hver måned i Degneparken for at strikke, hækle og sy til glæde for børn og voksne i Letland, Polen, Rwanda og Burundi.

Velkommen i Degneparken

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed