DIANALUND

Affald i toilettet kan blive en dyr fornøjelse

Borgere i Sorø Kommune kan blive pålagt et gebyr for at skylle affald ud i toilettet, da forsyningen nu opkræver en forhøjet takst for specialtømning af bundfældningstanke, hvor affald er blevet blandet med slammet.

Mange mennesker smider affald som bind, bleer, fiberklude, vådservietter, vatpinde eller hår ud i toilettet, hvilket er et stort problem, da disse elementer ikke hører hjemme i spildevand, men i skraldespanden.

Hvis forsyningen opdager affald i tanken ved næste tømning, vil der blive påkrævet en specialtømning til en forhøjet takst, og borgere, der ikke håndterer affald korrekt og skyller det ud i toilettet, kan blive pålagt et gebyr. Affaldet kan også forårsage tilstopning af systemerne på pumpestationer og renseanlæg, hvilket kan skabe yderligere problemer.

For mere information om tømningsordningen og kampagner mod at smide affald i toilettet henvises til Sorø Forsynings hjemmeside, og eventuelle spørgsmål kan rettes til Spildevandsteamet på spildevand@soroe.dk.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed