DIANALUND

Dianalund festede PÃ¥ Banen

Mange forskellige biler og motorcykler havde taget opstilling foran Borgerhuset fra kl. 12 i lørdags. En gruppe fra Dianalund UdviklingsRÃ¥d havde sammen fÃ¥et arrangeret et nyt initiativ – Dianalund Byfest og de havde valgt at den skulle starte med udstilling af en hel masse biler og motorcykler fra motorsportens verden.

Turnering

Der var også arrangeret Familiefodboldturnering som lidt senere på eftermiddagen blev afviklet på multibanen hvor de deltagende hold kæmpede bravt for at nå til tops. Alle hold skulle stille med 5 mand hvoraf en skulle være et barn under 12 eller en kvinde.

Kæmpe Hoppeborg

På Banen ved scenen var opstillet Danmarks måske største hoppeborg, den var ihvertfald kæmpe og blev da også brugt flittigt dagen igennem. Foran scenen, stod det store telt klar til aftenens fest, men det kunne naturligvis også bruges i løbet af dagen, når man trængte til et hvil og et sted og sidde med mad og drikke. Spejderne i Dianalund solgte nemlig kaffe og kage, Dianalund Fodbolds pølsevogn stod for diverse pølser med brød og bøfsandwich, toast og meget andet. Fik man lyst til slushice og popcorn, var det da naturligvis også muligt.

Festen blev holdt selvom vejret ikke gjorde

Vejret var i sit lunefulde hjørne med tidvis regn, men det afholdt ikke folk fra at dukke op og være med til byfesten, og om aftenen, efter den helstegte pattegris som Henrik Slagter stod for, blev der skruet op for musikken og danset og hygget da Jeppe Jakobsen og DJ’s spillede helt til midnat.

Tak for et brag af en fest

Folkene bag Dianalund Byfest vil godt takke alle der var med til et brag af en fest. HUSK at følge dem på Facebook for følge med i hvad der kommer til at ske næste år.

Følg Dianalund Byfest på Facebook

Klik her og følg deres Facebookside

Bliv medlem af DUR

Er du ikke allerede medlem af DUR, skulle du tage at blive det. Det er nemlig dem der blandt andet har stået bag denne byfest. Det koster kun 75 kr. om året og er du pensionist kan du få det for 50 kr.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRÃ¥d
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed