Flyt til Dianalund

Flyt til Dianalund

- en aktiv by med plads til mere

LÆ S MERE

Dianalund – En by i Sorø kommune

https://youtu.be/Z71VEM3eJsc

Her kan du se hvad Vores dejlige by Dianalund kan tilbyde dig, sådan helt overordnet. Vi har alt hvad man kan forvente af en mindre by, lige fra flere børnehaver, skole, fritidsaktiviteter, til rigtig gode indkøbsmuligheder i vores butikscenter.

Hvad vil du vide mere om

Hvad vil du vide mere om

[flyt-til-dianalund]

For dig med små børn

Har du små børn er Dianalund som skabt for dig og din familie. Her finder du to gode børnehaver, en vuggestue og et godt udbud af dagplejere. Du har samtidig mange muligheder for at gå til aktiviteter med barn, og indkøbsmuligheder og lægehus ligger lige i nærheden.

Vil du også bo i Dianalund https://youtu.be/ZGT3gW1yhQk https://youtu.be/GJ0FSHawQwk

Dianalund – For dig med skolebørn

Har du børn i skolealderen byder Holbergskolen på 9 klassetrin med en god forældreopbakning og et tæt samarbejde omkring børnene. Der er også et væld af muligheder for fritidsaktiviteter lige fra idrætsforeninger til aktivitetsområde med skaterbane og multibane og til teater og skak. Ung Sorø arrangerer ture og aftenhold med blandt andet babypasning og motorlære.

Vil du også bo i Dianalund

For dig i arbejdsalderen

Dianalund er centralt beliggende på vestsjælland i forhold til flere større byer som Slagelse (16 km), Ringsted (21 km),  Holbæk (25 km) og Kalundborg (30 km).  Der er også kun 90 km til København, så mange Dianalundere pendler hver dag. Vi tør godt love at hvis du slår dig ned i Dianalund, er det svært at undgå at få realtioner og venskaber her i byen.

Vil du også bo i Dianalund https://youtu.be/YCH5xxBtW4Q https://youtu.be/CWVH6XhNwQg

For dig som er senior

Dianalund har alle dagligdags indkøbmuligheder i byen. Der er både gode togforbindelser og bus til og fra Dianalund. Der er samtidig et velfungerende lægehus. Selvfølgelig byder Dianalund også på mange gode fritidsaktiviteter og rigt foreningsliv, hvor der er masser af muligheder for et møde nye mennesker.

Vil du også bo i Dianalund

Køb hus i Dianalund

Dianalund på boligsiden.dk https://youtu.be/jPpoNzi_cTs

Dagtilbud

I Dianalund kan dine helt små børn blive passet i enten vuggestue eller dagpleje. For de 3 til 6 årige har du mulighed for at vælge mellem enten Ventemøllegårdens børnehave eller Troldehavens børnehave. Der hele foregår i et tæt samarbejde mellem institutioner og forældre. Der er gode store udearealer til alle institutionerne, samt lækre fællesområder for både institutioner og dagplejere og dermed masser af muligheder frisk luft.

Vil du også bo i Dianalund

Holbergskolen

Holbergskolen i Dianalund er den lokale folkeskole med klasser fra 0. til 9. årgang. På Holbergskolen lægger vi stor vægt på forældreopbakning og et tæt samarbejde omkring børnene. Læringsmiljøet varierer både tværfagligt og projektorienteret. Dette er lige fra naturfagsuger til musicaluger som munder ud i optræden for de øvrige klasser samt forældre. Alle elever bliver også præsenteret for hvad de lokale idrætsforeninger har at byde på i børnenes idrætstimer.

Vil du også bo i Dianalund https://youtu.be/x-SdsVMZDt4 https://youtu.be/b5SP5STA4NY

Foreninger

Vi har et stort og mangfoldigt foreningsliv som bæres af mange frivillige ildsjæle. Om du er ung eller ældre – dreng eller pige – om det er en aktiv sport du søger eller en aktivitet med et helt andet indhold, så er der rigtig mange muligheder. Vi har alt fra fodbold til teater og fra spejder til e-sport, det er bare at komme i gang. Du kan finde en liste over foreninger lige her: Foreninger

Vil du også bo i Dianalund

Fritid - også grøn og gratis

I Dianalund er der mange muligheder for grøn og gratis fritid. Lige ved Dianalund finder du Tersløse Bøgeskov hvor du kan opleve alle farverne ved de skiftende årstider. I Byparken er der svævebane, legeplads og trænings og forhindringsbane, samt en flot natur omkring den store sø. I centrum af byen er der kommet skaterpark´, multibane, klatretårn, legeplads, parkour- og fitnessområde - med andre ord noget for alle aldre og efter fysiske formåen.

Vil du også bo i Dianalund https://youtu.be/PAj3mW41Z7A

Køb grund i Dianalund

https://youtu.be/T9IGaQhvua8

Handlemuligheder

I Dianalund er handlemulighederne mange.Der er butikker for enhver smag og til enhver lejlighed, om det er til dagligdag eller fest, med både special forretninger og fødevare butikker, sparekasse og hæveautomater. Bussen stopper ved Dianalund Centret og der er gratis parkering uden tidsbegrænsning lige uden for døren.

Vil du også bo i Dianalund

Erhvervslivet

I Dianalund er der er mange veletablerede virksomheder, som er kendt for deres ordentlighed og store faglige kunnen. Der er også rigtig mange detailbutikker og liberale erhverv, så skulle du gå med en iværksætter i maven, ønsker at etablere noget nyt eller flytte din virksomhed hertil, er der gode muligheder for det. Du kan altid henvende dig til Dianalunds Erhvervsnetværk eller Sorø Erhverv.

Vil du også bo i Dianalund https://youtu.be/RKqXIfgrDZk https://www.youtube.com/watch?v=ljfE-CeroJI

Kultur

Kunstnergården i Dianalund foregår der såvel udendørs som indendørs arrangementer som for eksempel kunsthåndværkermarked, jazzkoncerter og kunst i pinsen. Samtidig er der skiftende udstillinger henover sommeren og efteråret. Teaterforeningen giver der mulighed for at prøve kræfter med teatrets verden. I Dianalund har vi kultur der dur'.

Vil du også bo i Dianalund

En by i udvikling

I Dianalund har vi et udviklingsråd, DUR, som er bindeled til Sorø Kommune
og tovholder for den udvikling der sker i Dianalund. Vi har ildsjæle som arrangerer Grundlovsfest, Skt. Hans fest, teaterforestillinger og meget mere. SuperBrugsen og Netto har etableret nye flotte butikker i Dianalund centret og vi lægger vægt på at handle lokalt. Hussalget er stigende og samtidig kommer der også flere lejemål til byen. 

Vil du også bo i Dianalund https://youtu.be/9TxcptP3yb0

Se mere om Sorø kommune og Dianalund

Kontakt Dianalund

[contact-form-7 id="16094" title="Kontakt bosætning"]

Det hele om Dianalund

Sponsorer på projekt DEL DIANALUND

SENSEmarketing_logo_075x_025x sparekasse-sjaelland-fyn DIF-Logo henrik-oscar-henriksen superbrugsen-2018-logo firkantet-edur-logo@4x cropped-dianalund-centret-logo Haack_Dianalund.dk_300x250px dth-logo dif-logo-gennemsigtig Dianalund Badminton Logo stepla-logo moller-madsen-logo-2017 diana-radio-logo Hos Annika Logo skelbæklund-byggegrunde-i-dianalund

Annoncer på Dianalund.dk

Annoncer på dianalund.dk

Vil du også annoncerer på dianalund.dk og få mere trafik på din side?
LÆS MERE

Abonnementer

SØLV

600,- kr. pr. år eks. moms

På virksomhedsliste med "Handel lokalt"-mærke


Støtte til del lokale foreningsliv


Profilside med indhold


Logo med i nyhedsbrev

Klik her

GULD

1.400,- kr. pr. år eks. moms

På virksomhedsliste med "Handel lokalt"-mærke


Støtte til del lokale foreningsliv


Profilside med indhold


Logo med i nyhedsbrev


1 x bannerannonce


- animeret efter ønske


- med mindst 5000 eksponeringer

Klik her

PLATIN

3.000,- kr. pr. år eks. moms

På virksomhedsliste med "Handel lokalt"-mærke


Støtte til del lokale foreningsliv


Profilside med indhold


Logo med i nyhedsbrev


1 x bannerannonce


- animeret efter ønske


- med mindst 5000 eksponeringer


1 x nyhedsartikel på forside


Link fra profilside til nyhedsartikel


Nyhedsartikel med i nyhedsbrev


OBS! Nyhedsartikel kan erstattes med 3 x bannerannoncevisning

Klik her

Bannerannoncer

Se tidligere bannerannoncer lige her

Hvorfor skal du annoncerer på dianalund.dk?

Gør indtryk

Du giver et godt indtryk af dig selv i den by du bor i

Bliv fundet

Du sikrer dig at byens borgere kan finde dig på byens hjemmeside

Støt foreningerne

Du sponsorerer profiloprettelse og opdatering af alle fritidsorganisationerne i Dianalund

Hvad får du fra dianalund.dk

Unikke nyheder

Vi vil publicere unikke nyheder af interesse for borgerne i dianalund

Kalender

Der vil altid være en opdateret og troværdig arrangementskalender

Informationer

Alle informationer på siden vil altid være opdateret og korrekte

Se eksempler på artikler herunder

Læs den tilhørende artikel ved at klikke på linket her: https://testsite.dianalund.dk/superbrugsen-med-staerk-lokal-forankring/ Læs den tilhørende artikel ved at klikke på linket her: https://testsite.dianalund.dk/hoejvang-soeger-nye-medarbejdere/ Læs den tilhørende artikel ved at klikke på linket her: https://testsite.dianalund.dk/bedemand-berner/

Eksempler på profilside

screenshot-profilside-skorstensfejeren
bedemand-haack-profilside

Kontakt os og bliv mere synlig

[contact-form-7 id="5896" title="Annoncer på Dianalund.dk"]

Annoncører på Dianalund.dk

nyt syn logo Logo til U-krudten blomster i Dianalund Centret Dianalund Motor Logo Birkegårdens Haver Logo