DIANALUND

Vokalmusik i Tersløse Kirke

31. juli 2019 kl. 20:00 - 22:00

Tersløse Kirke

Skellebjergvej 2
4293 Dianalund

Find vej

Pris 150 Kr.

Arrangør

Dianalund Kirker

Kategori

Koncert

Grundet Sorø klosterkirkes renovering er vi så heldige at kunne få lov at lægge hus til en af sommerens festivalkoncerter med Heinavanker Vokalensemble fra Estland.

Tidløs musik fra gammelt til moderne

Heinavanker, under ledelse af komponist Margo Kõlar, er en gruppe af nogle af Estlands fineste stemmer til udførelsen af tidløs musik, fra gammelt til moderne. De har rødder i liturgisk sang og renæssancepolyfoni, men gruppens repertoire rummer også arrangementer af tidlige estiske folkesange og runesange og hellige værker af samtidige som Arvo Pärt og Cyrillus Kreek. I Europa har Heinavanker været kendt på festival- og koncertsteder, samt radio i tre årtier, og gruppen har turneret i Europa, Sydamerika og Nordamerika med forestillinger og masterclasses.

Sange fra for 800 år siden

Legenden fortæller, at det danske flag (Dannebrog) faldt ned fra himlen i Estland (på den tid kendt som St. Marias Land, Terra Mariana på latin og Maarjamaa på estisk sprog). Det skete for 800 år siden, og de vil synge musik fra den gamle tidsperiode – gregoriansk sang, renæssancepolyfoni og estiske runesange. Billetter koster 150 kr. og kan købes via Ticketmaster.dk eller ved indgangen fra kl. 19.00.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed