DIANALUND

Vinterjazz på Kunstnergården

2. februar kl. 16:00 - 18:00

Kunstnergården

Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Sorø Jazz

Kategori

Koncert Kultur

Bo Stief har for længst slået sit navn fast både på den internationale og nationale scene. Han er en af de store legendariske danske bassister, der har gjort dansk basspil berømt i hele verden. Stief møder her Jens Søndergaard på saxofon og Niclas Campagnol på trommer. Stief og Søndergaard har gennem de sidste år sammensat et nyt repertoire, som de for første gang vil præsentere på Kunstnergaarden under dette års vinterjazz.

Fra Bach til Cole Porter

Vi skal forkæles med improvisationer over alt fra Bach til Cole Porter. Det bliver en dag, der vil lune godt i vintermørket med et alsidigt repertoire, overvejende fra den amerikanske sangbog. På elegant vis inviterer trioen publikum på en tur gennem velkendte og gentile jazzstandards. Musikken rammer universelt og på tværs af genre, den taler til lyttere, der sætter musik højt. Kort sagt, god klang, god lyd, gode melodier. Koncerten arrangeres i samarbejde med Sorø Jazz.

Café Ellen, entre og reservation

I Café Ellen kan der købes øl, vin og vand samt kaffe, kage.

Entré kr. 150,-

Reservation: Rune Glyholt, tlf. 4048 0516 eller e-mail: glyholt@post.tele.dk

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed