DIANALUND

Ruds Vedby Borgspil “Dronning Ingrid”

18. august 2022 kl. 19:30 - 22:00

Ruds Vedby Borgspil

Hovsøvej
4291 Ruds Vedby

Find vej

Pris 80 – 150 Kr.

Arrangør

Ruds Vedby Borgspil

Kategori

Skuespil Teater Unge Ældre

Borgspillet i Ruds vedby er tilbage efter 2 års corona pause. Oplev eller genoplev den smukke og dramatiske fortælling om Dronning Ingrid, der forvandlede det Danske Kongehus fra at være en tør og noget upopulær aristokratisk institution, til at blive et mere åbent og jordnært billede på tidens familieidealer. Dette opnår Ingrid imens hun formår at sno presse og politikere om sin lillefinger og samtidig vinde hele folkets kærlighed.

I stykket følger man også den unge Prinsesse Margrethe på hendes vanskelige rejse fra at være mediernes kæledægge til pludselig at skulle indtage pladsen som tronarving og forberede sig på at blive Danmarks dronning. Det er en lang og usikker vej, for er folket, magthaverne og ikke mindst kongehuset selv klar til, at en ung kvinde skal betræde tronen?

Fra stykket da det blev opført i 2013. Billede: https://www.facebook.com/RudsVedbyBorgspil

Årets stykke instrueres af forfatter og komponist Chris Skytte og medinstruktør Mikkel Vadsholt, som sammen vil genfortolke den oprindelige historie. Det får de hjælp til at koreograf Maria Wichmann Andersen, som giver nyt liv til historiens fortryllende danse og festlige optrin for fuld musik.

Glæd dig til sommerens gensyn med gribende sange og smukke kostumer i en ny, fantastisk scenografi, når vi giver et velkendt og alligevel helt anderledes indblik i Dronning Margrethe og kongehusets historie.

Følg med i vores nyheder og på vores Facebook-side, hvor vi løbende afslører nyt om årets forestilling.

Borgspillet 2022 har premiere d. 10. august og spiller derefter d. 11., 12., 13., 17., 18., 19. og 20. august.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed