DIANALUND

Naturvandring i Tersløse Bøgeskov

18. august 2019 kl. 14:00 - 16:00

Mødested for Naturvandring

Lige nord for Jernbanen på Dianalundvej
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Danmarks Naturfredningsforering Sorø

Kategori

Natur

DN Sorø indbyder til en interessant naturvandring i Tersløse Bøgeskov

Søndag den 18. august 2019 kl. 14.00 – 16.00.

Tersløse Bøgeskov ligger lidt nord for Dianalund Station, og turen afgår fra P-pladsen på Dianalundvej umiddelbart nord for jernbanesporet.

Turen, der er på ca. 3,5 km, vil følge det autoriserede spor gennem skoven. Der er udgivet en folder, som med kort og tekst beskriver sporets vej gennem skoven. Undervejs på turen vil der være ophold ved de 9 lokaliteter, der er beskrevet i folderen. Ligesom en repræsentant for DN Sorøs sporgruppe vil fortælles om skoven og sporgruppens arbejde.

Alle er velkomne og tilmelding til arrangementet er ikke nødvendig. Påklædning efter vejret, medbring evt. lidt at drikke undervejs.

Tersløse Bøgeskov, der ejes af Stiftelsen Sorø Akademi, er på 151 ha og særpræget ved sin frodighed og tætte underskov af unge træer.

Sporet gennem Tersløse Bøgeskov er et af de 11 ”spor i landskabet”, som DN Sorø tilser i Sorø Kommune. Det er vandrestier,

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed