DIANALUND

Foredrag med Karen Inge Nielsen forfatter til grænsekrimitrilogien

22. november 2023 kl. 19:30 - 21:30

Degneparken

Degneparken 1
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Sønderjysk Forening i Dianalund-Stenlille

Kategori

Foredrag

Sønderjysk Forening for Dianalund og Stenlille har fået forfatter og foredragsholder Karen Inge Nielsen til at komme og fortælle om sig selv og sit forfatterskab.

Karen Inge Nielsen, født i 1978 og opvokset i den maleriske landsby Ubby på Vestsjælland, er i dag bosat i Dianalund. Hendes professionelle baggrund som bioanalytiker har strakt sig over 18 år med ansættelser på forskellige patologiafdelinger i Region Sjælland. Hendes ekspertise ligger i omhyggelig analyse af vævs- og celleprøver, primært fra kræftpatienter i forbindelse med screeningsundersøgelser, operationer og obduktioner.

Det, der har præget Karen siden barndommen, er hendes dybe fascination for krimigenren. Hun har altid været betaget af måden forfattere skaber komplekse plots, beskriver karakterer og udfolder opklaringen af forbrydelser. Hendes interesse strækker sig til forfatternes dybtgående viden om de verdener, de skaber, og ikke mindst det menneskelige aspekt af morbiditet. Med årene har hun formået at forene denne passion med sin professionelle baggrund og lade patologien inspirere hendes forfatterskab.

Karen Inge Nielsen

Karen Inge Nielsen har udgivet fire fantasyromaner rettet mod både børn i alderen 11-13 år og de lidt ældre i alderen 14+. Hun formår gennem fantasygenren at berøre komplekse emner som liv, død, krig, forræderi og ondskab, samtidig med at hun indgyder håb og fremmer refleksion på en måde, der passer til børn og unges forståelsesniveau.

Hendes første krimi, “Færgemanden,” blev udgivet i efteråret 2020 og har modtaget strålende anmeldelser. Efterfølgeren, “Dødedansen,” så dagens lys i efteråret 2021, og afslutningen på trilogien, “Blodoffer,” blev udgivet i marts 2023.

Udover sit forfatterskab engagerer Karen sig i foredrag, skriveworkshops og lignende arrangementer for både voksne og børn. Hun tilbyder også professionel forfattersparring til alle, uanset om de er nybegyndere eller erfarne forfattere.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed