DIANALUND
Lokal kunst udstilling på Kunstnergaarden

Fernisering på sæsonens første udstilling på Kunstnergården

18. maj 2019 kl. 14:00 - 17:00

Kunstnergården

Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Kunstnergården

Kategori

Kultur

Det er altid en fornøjelse at se den livsglæde, der opstår, når kreative mennesker mødes for at udleve deres ideer. Sådan er det, når Kunstgruppen Larsen og Stenhuggergruppens medlemmer mødes på Kunstnergaarden hver onsdag kl. 10. Alle medlemmerne er tilknyttet Foreningen Kunstnergaarden og kommer fra lokalområdet.

Kunstgruppen Larsen opstod sidste år, da Bibs Ørvad fik ideen om at starte en gruppe af maleinteresserede, hvilket blev til Kunstgruppen Larsen. Navnet relaterer til multikunstneren Lars Saltofte Larsen, der ejede Kunstnergaarden og skabte sin egen kunstsamling.

Stenhuggergruppen

Poul Odgaard er ankermand for Stenhuggergruppen, der i 2015 holdt indvielse af værkstedet ”Stenhuggeren”. Det er opført i forlængelse af Saltofte Larsen Samlingen ved parkeringspladsen. Efter en donation fra Sparekassen Sjælland Fonden i 2018, er en ny og længere overdækning af området netop blevet færdiggjort. Det giver mulighed for at arbejde i næsten al slags vejr.

Kunstnergaarden åbner dette års udstillingsperiode i Kulturhuset med malerier og skulpturer, der er et udsnit af de to gruppers kreativitet. Der er fernisering lørdag den 18. maj 2019 kl. 14-17 Her kan man få en snak med kunstnerne, og der er altid plads til flere medlemmer.

Udstillingen er åben lørdag-søndag kl.14-17 i perioden 18. maj 2019 til 2. juni 2019 Der er gratis entré i Kulturhuset. Saltofte Larsen Samlingen er åben i samme tidsrum mod entré kr. 40,-

Udstillingen og samlingen er åben på Kulturnatten den 4. juni kl. 19-23 – Gratis entré

HUSK. Nu kan du selv blive medlem af Foreningen Kunstnergaarden.

Læs mere og se billeder på www.kunstnergaarden.dk

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed