DIANALUND

De Usynlige på Tersløsegaard

1. juli 2022 kl. 19:30 - 21:30

Tersløsegaard

Holbergsvej 101
4293 Dianalund

Find vej

Pris 95 – 225 Kr.

Arrangør

Sjællandske Teater

Kategori

Skuespil Teater

Nu kan du opleve Holberg under åben himmel, når Sjællands Teater spiller komedien De Usynlige på Tersløsegaard. Samtidig kan du være med til at fejre, at det i 2022 er 300 år siden der for første gang blev spillet teater på dansk i Danmark (1722).

Stykket “De Usynlige” handler om når noget er forbudt, bliver det spændende! Leander bliver vanvittigt forelsket i en maskeret kvinde, der ikke vil lade masken falde, før han i ugevis har lidt og længtes. Og det har begge parter det åbenbart pinefuldt dejligt med.

Charmerende gøglerspil

Det bliver legende og elegant, når dette musikalske og charmerende gøglerspil med Harlekin og Columbine udforsker den forbudne frugt og forelsker sig i forelskelsen selv.

Et lystspil, der forargede sin samtid. En hylende morsom hyldest til kærligheden, der med boblende hormoner, hidsigt begær og pirrende fantasier leger med de skjulte sider i os selv.

Stykket opføres den 23. + 24. + 25. + 26. + 30. juni + 1. + 2. + 3. juli på Tersløsegaard

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed