DIANALUND

Børneteater: “Den standhaftige Tinsoldat” på Dianalund Bibliotek

12. oktober 2020 kl. 11:00 - 11:45

Dianalund Bibliotek

Sømosevej 44
4293 Dianalund

Find vej

Pris 25 Kr.

Arrangør

Dianalund Bibliotek

Hans Christian får 25 tinsoldater i fødselsdagsgave. Alle soldaterne ligner hinanden undtagen soldat nummer 25, der kun har et ben. Men eftersom den etbenede soldat står lige så godt på sit ene ben som de andre på deres to, får han lov til at komme med i legen.

En nat møder tinsoldaten den dejligste danserinde, man kan forestille sig. Hun bor i et slot af papir og er smuk som en ballerina. Tinsoldaten kan ikke finde ballerinaens ene ben og er sikker på, at hun passer perfekt til ham. En trold kræver pludselig, at soldaten skal holde sig væk fra ballerinaen for hun tilhører ham. Trolden vil have at tinsoldaten hører efter, ellers skal han nok se løjer.

Henrik R. Andersen spiller alle figurerne i stykket

En sjov og underholdende forestilling

Andersens Kuffert Teater leverer en sjov og underholdende forestilling og fortæller H.C. Andersens eventyr om Den standhaftige tinsoldat på sin helt egen måde. Her er der plads til at de små tilskuer kan tage det med sig de kan rumme og ellers opleve resten af forestillingen. som en spændende historie med masser af farver.

Pris

Det koster 25 kroner i entre

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed