DIANALUND

Baldoni’s Julecirkus i Holberghallen

29. november 2020 kl. 15:00 - 17:00

Holberghallen

Sømosevej 48
4293 Dianalund

Find vej

Pris 170 – 230 Kr.

Arrangør

Cirkus Baldoni

Kategori

Børn Cirkus

Allæeredere ved indgangen jubler den glade nisse ‘Velkommen’ alt imens julemusikken spiller lystigt og der emmer af julehygge orveralt med gran og lys.

Det er selveste julemanden der byder velkommen til årets juleforestilling for hele familien, så glæd jer til at opleve dygtige artister fra ind- og udland , som alle er præsenteret af drillenisserne Nis og Nisseline.

Du kan også møde julegrisen Anton Antonius og nyde hans frække og sjove påfund. Der er også jonglører, en meget stærk mand, cirkusprinsesser, balancekunstnere og selvfølgelig kravlenisser.

Så hvis du ikke allerede er kommet i julestemning, kommer du det helt sikkert i løbet af den to timer lange forestilling. Der er desuden pause. Årets billede med julemanden er aflyst på grund af de coronarestriktioner der skal overholdes. Der vil desværre heller ikke være nogen publikummedvirken i forestillingen, men til gengæld masser af skæg, ballade og superdygtige artister.

Køb og bestil billetter på www.julecirkus.dk

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed